2009. február 1., vasárnap

Kedveseim!! Nehezen, de létrejött a blogom. Túl sürűn nem fogok irni, majd meglátjuk. Egyelőre tele vagyok sérelemmel. Nem is tudom leirjam-e? Sajnos nem vesznek komolyan a topikban. Öregnek tartanak, pedig még csak 66éves vagyok. Hát nem hittem, hogy ez velem is megtörténhet. Már 1 éve szeretném megismerni mizo madarait. de a látogatásra én nem kapok lehetőséget. Most már letettem róla. Nem vagyok én tolakodó. túl fogom élni, de a tüske bennem van és ott is marad.

3 megjegyzés:

  1. Én sosem tartottalak öregnek. A topikban meg mostanság idióták vannak :( Én már nem is nagyon járok.
    Azt meg biztosra tudom, hogy mizo készül téged a madarakhoz vinni, mert nekem már mondta :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem tartalak öregnek, ha fenn vagyok és írsz mindig válaszolok!!! Sajnos mostanában keveset vagyok fenn, a beírásokat is úgy olvasom már, hogy először megnézem ki írja és csak aztán kezdek neki!!!!! Szegény Gabriellának is már időtlen idők óta ígérem, hogy felhívom, de a körülmények most egészen mások!! Papa kinn dolgozik, reggel elmegy este jön, halálra van fagyva, sokszor hétvégén sem kel fel, ágyban marad oszt úgy pihen. Azt beszéltük meg, hogy amikor eljössz először Téged hozlak el, addig Zsuzsa vigyázz Samcóra, utána pedig váltás és akkor ő jön, Te maradsz az ördöggel!!! Én nem felejtettem el!!!! Túl vagyunk a vizsgaidőszakon is, az idén nagyon hosszú volt, február első hetének végéig tartott, márciusban lesz egy hétvége, mikor Laci nem lesz otthon, akkor fogjuk nyélbe ütni, nem kell kiszolgálnom egész nap, ráérek, még valami sütit is össze tudok dobni... hát ennyi!!!! Hogy is gondolhattad hogy megfeledkeztem Rólad és Te pontosan nagyon jól tudod, hogy mennyi minden van a nyakamban??????
    Oszt ha nem akarnék, nem tünnék fel azért Nálad nagy ritkán!!!!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Köszi, hogy reagáltatok a kesergéseimre. Tudomásul vettem a tényeket. Persze könnyű nekem, nyugdijas vagyok, egész nap itthon vagyok. Sajnos még nem jöttem rá, hogy kell a blogba újra irni. Majd csak rájövök.

    VálaszTörlés